Gratis verzending vanaf €25,-
Levering binnen 48 uur
Veilig online betalen met iDeal

Nieuws

Voedingsabonnement bij Dier all in!

Als je klant bij ons bent kan je kiezen voor een voedingsabonnement voor hond. Maar wat is dat precies?

Thuisbezorgd

Bij een voedingsabonnement krijg je een grootverpakking voeding voor je hond thuisbezorgd. Dit kan bijvoorbeeld één keer per maand zijn, maar hoe vaak het bezorgd wordt ligt aan de voedingsbehoefte van jouw hond. Eén keer in de twee weken is bijvoorbeeld ook mogelijk. En een heel groot voordeel is dat de thuisbezorging gratis is! 

Jouw voordelen

Naast dat jouw hondenvoeding gratis bij jou thuis wordt bezorgd, zijn er nog veel meer voordelen. Je hoeft geen zware zakken meer te tillen, elke 12e zak krijg je gratis, je blijft all-in punten sparen en je hond zit nooit meer zonder voer!

Lijkt zo'n voedingsabonnement je wat? Klik dan hier om je aan te melden voor deze service! Let op: op het formulier kun je qua voeding op dit moment alleen nog maar Huismerk en VB Geperst aankruisen. Maar wil jij profiteren van een abonnement met voeding van een ander merk? Dat kan! Kruis dan op het formulier bij voeding 'Puppy' aan en stuur na het aanmelden een mailtje naar info@dierallin.nl met je gegevens en de voeding die jij je hond geeft, dan zorgen wij dat jij die voeding thuisbezorgd krijgt.


Voor vragen over de abonnementservice kan je bellen naar 0527-243242 of mailen naar info@dierallin.nl.