Gratis verzending vanaf €25,-
Levering binnen 48 uur
Veilig online betalen met iDeal

Nieuws

Nieuwe verpakking huismerk hondenvoeding

GOED NIEUWS

Onze huismerk Dier all in verpakking ondergaat een verandering.

De vertrouwde kartonnen doos wordt vervangen door een houten bewaarbox!

 

Alle hondenvrienden die onze huismerk hondenvoeding geven aan hun hond(en) krijgen gratis een houten bewaar box. In deze bewaarbox kunt u dan het voer bewaren, dat voortaan verpakt wordt in een non-woven verpakking.

De verkoopwaarde van de houten bewaar box is €24,50 (incl. €2,09 klimaat tax)

 
NAVULLING

De verpakking wordt dus een eenvoudige non-woven verpakking, met de opdruk NAVULLING. De inhoud van de verpakking blijft natuurlijk hetzelfde, met de vertrouwde kwaliteit. Geen gesleep met de doos meer dus!

 
VERANTWOORD ONDERNEMEN

Dit nieuwe concept voor de verpakking van onze huismerk hondenvoeding is goedkoper voor u als consument, zorgt voor minder afval en een beter milieu.

De klimaat tax komt overeen met de uitstoot die bespaard wordt door over te stappen van karton naar hout. Klik hier om te lezen hoe de klimaat-tax berekend is.

 

De toeslag is bestemd voor Climate Stewards. Dit is een organisatie die het geld gebruikt voor CO2-compenserende projecten, zoals boomaanplant in Mexico. Neem voor meer informatie eens een kijkje op www.climatestewards.nl .

 

 De houten bewaarboxen worden tot stand gebracht door een samenwerking tussen de bedrijven HSL Verpackungen en een lijstenmakerij. De slogan van dit werkbedrijf in Berkelland luidt: “Voor ieder werk”. Dit bedrijf biedt namelijk plekken voor dagbesteding, stages, werkervaringsplaatsen en reïntegratie-trajecten, dus voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt.