Gratis verzending vanaf €25,-
Levering binnen 48 uur
Veilig online betalen met iDeal

Nieuws

CURACAO

CARFIE van de maand: Cara!

Sinds kort werken wij samen met stichting CARF (Curacao Animal Rights Foundation). Deze stichting helpt op Curacao honden in nood: ze geven ze een veilige plek waar ze werken aan hun rehabilitatie om vervolgens op zoek te gaan naar een nieuw huisje voor deze honden. En veel van deze honden zouden dolgraag naar Nederland verhuizen! Ze zijn sociaal, spreken duidelijke hondentaal en gaan flexibel om met veranderende omstandigheden.


Elke maand zet CARF een hondje in het zonnetje dat staat te popelen om geadopteerd te worden, en deze maand is dat Cara!

 

 

Als jonge pup werd ze afgedankt gevonden bij een strand. Gelukkig kon ze via een foster al snel geadopteerd worden. Maar toen deze baasjes na een jaar Curacao vaarwel zeiden, mocht Cara niet mee verhuizen naar Nederland. Gelukkig mocht ze weer terug naar eerdergenoemde foster en die beloofde haar plechtig dat ze voor altijd mocht blijven. Maar toen ook dit baasje afgelopen zomer naar Nederland vertrok, bleef Cara weer achter. En dat terwijl ze zo graag wil. Ze is lief, loopt goed aan de lijn, luistert goed, is rustig en is er gewoon graag bij. En dus is zij naar Nederland gekomen want daar hoort ze gewoon te zijn. Ze logeert in Nieuwerkerk aan den IJssel en is daar dus te ontmoeten! Wie biedt Cara haar zo welverdiende gouden mand?

Wil jij meer informatie over Cara? Neem dan contact op met carf.adoption@gmail.com.


Wij hopen dat we samen met CARF veel honden een mooi leven kunnen geven!

www.carfcuracao.com