Gratis verzending vanaf €25,-
Levering binnen 48 uur
Veilig online betalen met iDeal

Nieuws

CURACAO

CARFIE van de maand: Junior!

Wij werken samen met stichting CARF (Curacao Animal Rights Foundation). Deze stichting helpt op Curacao honden in nood: ze geven ze een veilige plek waar ze werken aan hun rehabilitatie om vervolgens op zoek te gaan naar een nieuw huisje voor deze honden. En veel van deze honden zouden dolgraag naar Nederland verhuizen! Ze zijn sociaal, spreken duidelijke hondentaal en gaan flexibel om met veranderende omstandigheden.


Elke maand zet CARF een hondje in het zonnetje dat staat te popelen om geadopteerd te worden, en deze maand is dat Junior!

 

 

Stoere, sterke en trouwe Junior is op zoek naar een gouden mandje. Deze prachtige, gecastreerde en actieve reu gaat heel graag mee in de auto, en vindt wandelen en zwemmen helemaal geweldig. Maar bankhangen kan hij overigens ook als geen ander. Junior is een speelse en aanhankelijke kerel van ongeveer 2,5 tot 3 jaar en hij is al vanuit Curacao naar Nieuwerkerk aan den IJssel verhuist. Hij is een maatje voor het leven, dus kom gauw langs om Junior te ontmoeten!

Wil jij meer informatie over Junior? Neem dan contact op met carf.adoption@gmail.com.


Wij hopen dat we samen met CARF veel honden een mooi leven kunnen geven!

www.carfcuracao.com