Honden Katten Knaagdieren Vogels Vissen Vee (XXL)
    Dier All-in
menu
 
21-10-2011 5:16 pm - DIER ALL-IN HOOFDSPONSOR WIEDENSHOW.

Sportfokkersvereniging ‘Vollenhove en Omstreken’ organiseert 43e Wiedenshow met als hoofdsponsor de winkelketen Dier all-in XXL uit Vollenhove. Naast alle voeders voor de dieren worden ook alle bodembedekkers gratis ter beschikking gesteld.

Dit jaar wordt alweer voor de 43e keer de Wiedenshow gehouden, de kleindierententoonstelling in uw omgeving. 
Er komen weer een mooi aantal dieren naar manege “de Boswal” die allemaal door zeer bekwame keurmeesters gekeurd zullen worden. 


Zij voorzien alle dieren van een predikaat, variërend van onvoldoende tot uitmuntend, en zoeken de kampioenen eruit.

Bent u ook nieuwsgierig naar de uitslagen of wilt u eens weten op welke punten alle dieren gekeurd worden? Kom dan gerust een keer kijken op de show, welke geopend is op:

Donderdag 27 oktober van 19.30 tot 22.00 uur

Vrijdag 28 oktober van 10.00 tot 22.00 uur

Zaterdag 29 oktober van 10.00 tot 15.45 uur

De entree bedraagt € 2,00 per persoon, kinderen van 4 tot en met 12 jaar hoeven maar € 0,50 te betalen. Onder de 4 jaar komen ze zelfs gratis naar binnen.

Voor de jeugd is er ook weer genoeg te doen. Er zal een knuffelhoek zijn waar de mooiste dieren geknuffeld, geaaid en misschien wel mee naar huis genomen kunnen worden om daar verder te vertroetelen.

 
Ook is er (behalve donderdag) een springkussen voor de kinderen. Vanwege het verplaatsen van de schoolvakanties valt de Wiedenshow dit jaar in de vakantie, de rondleiding voor de scholen zal dit jaar dus niet plaatsvinden. 
Wel kunnen we u uiteraard altijd tekst en uitleg geven als u vragen heeft, er is altijd iemand boven aanwezig die u hiermee kan helpen.

Ook dit jaar hebben de basisschoolleerlingen weer prachtige tekeningen gemaakt, welke u ook kunt bewonderen tijdens de tentoonstelling. 
Zaterdag 29 oktober om 11.00 uur zal de prijsuitreiking van de tekeningenwedstrijd boven in de manege plaatsvinden. 
Ben jij ook zo benieuwd wie de mooiste tekening heeft gemaakt?

In de loterij zijn dit jaar weer prachtige prijzen te vinden. Misschien is er al iemand bij u langs geweest, maar anders is er op de tentoonstelling ook nog de mogelijkheid om loten te kopen voor slechts € 0,50 per stuk. De trekking zal zaterdag 29 oktober plaatsvinden in de manege om 15.30 uur.

Hopelijk tot ziens van 27 tot en met 29 oktober op de 43e Wiedenshow in manege “de Boswal”.


© Copyright 2013 - Dier All-in - Alle rechten voorbehouden